Güral Premier Tekirova ve Belek yeni sezona hazır

Güral Premier Tekirova ve Güral Premier Belek Haziran ayında misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Turizm profesyonellerince dünya çapında otelcilik sektöründe en lüks oteller arasında gösterilen Güral Premier Tekirova ve Güral Premier Belek, 17 Haziran’dan itibaren misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Mavi ve yeşilin her tonunu içinde barındıran Güral Premier Tekirova ve Güral Premier Belek, Türk mimari tarzını esas alarak konfor standartlarının ve tüm temizlik ve sosyal mesafe kurallarının en üst düzeyde uygulandığı tesislerinde kışın tüm yorgunluğunu ve stresini atmak isteyen misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmak için gün sayıyor.

Misafirlerine sağlıklı ve güvenli konaklama hizmeti sağlayan, Antalya’nın en güzel bölgelerinde konumlanan Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova, uluslararası alanda ülkemizi turizm alanında temsil etmeye devam ediyor.

Kum ve çakıl karışımı geniş plajı ile 200.000 metrekare arazi üzerinde bahçe içerisinde 2 ve 3 katlı birbirinden bağımsız binalardan oluşan ve toplam 22.000 metrekare alana kurulu dev bir aquaparka sahip olan Güral Premier Tekirova ve doğayla iç içe şehrin gürültüsünden uzak yatay bir yapılaşma tarzı benimsenerek 130.000 m²’lik ağaçlarla örülü bir alan üzerine, geleneksel Türk mimarisi esas alınarak inşa edilen Güral Premier Belek, tatil için alternatif bir rota sunuyor.

“Turizmin ülkeye sağladığı ekonomik katkı yadsınamaz”

Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral yaptığı açıklamada, “Tatilcilerin gönül rahatlığı ile dinlenmelerini sağlamak için tüm sağlık koşullarını ve sosyal mesafe kurallarını en ön planda tutarak tesislerimizde hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizim hem misafirlerimize hem de personelimize karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek için uğraşmalıyız.

Tüm zorluklar biz kurallara uyarsak geride kalır. Turizm ülkenin kalkınması için çok büyük bir etken. Turizmin ülkeye sağladığı ekonomik katkı yadsınamaz” diyerek Türk turizminin önemini vurguladı.

 

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıMarkalı konut projelerinin satışlarında artış
    Sonraki yazı3S Kale Holding’de atama
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.