Still İstanbul Diamond’ta satışlar başladı

still_istanbul_diamond

Yeşilyurt İnşaat tarafından Pendik Kurtköy'de inşa edilen Still İstanbul Diamond'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 214 daire yer alıyor. Toplam alanının yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede özel olarak planlanan hobi bahçeleri proje sakinlerine istedikleri meyve ve sebzeyi kendi bahçelerinde yetiştirme şansı verecek.

Projede ayrıca çocuklar için trombolin, mini clup, çocuk parkı; gençler için çok amaçlı (basketbol, voleybol, mini futbol) spor alanı ve genel kullanım amaçlı yürüyüş yolu, bulvar, kamelyalar, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, bisiklet parkı yer alıyor. Still İstanbul Diamond, Sabiha Gökçen Havalimanı‘na, ViaPort Alışveriş Merkezine, Pendik Marina’ya ve Tem Otobanına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.

www.stillistanbuldiamond.com Yenişehir Mah. Bakü Caddesi No:16 Pendik / İstanbul 0 216 482 48 73 still-istanbul-diamond-kroki

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıSkyland İstanbul’da isteyene Belgrad, isteyene Boğaz manzaralı daire!
    Sonraki yazıSinpaş Köyceğiz’de yüzde 10 indirim sürüyor! 320 bin liradan!
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın