İzocam Yelken Takımı, 2025 Schuco-BAYK Kış Trofesi’nde İddasını Sürdürüyor!

Sürdürülebilir yarınlara yelken açan İzocam Yelken Takımı, Schüco-BAYK 2025 Kış Trofesi’nde gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çekiyor. Başarılı takım, şimdi gözünü 24-25 Mayıs’taki final yarışına dikti.

“Bugünlere Yalıtım, Sürdürülebilir Yarınlara Yatırım” mottosuyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, bu yıl Bodrum Açık Deniz Yelken Spor Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen Schüco-BAYK 2025 Kış Trofesi kapsamında katıldığı yarışlarda başarılı performansıyla dikkat çekti. Takım, şimdi 24-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak 7’nci ve son ayakta yarışmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

Toplamda 7 etaptan oluşan Schüco-BAYK 2025 Kış Trofesi’nin; 11-12 Ocak’ta gerçekleşen ilk ayağında 3’üncü olan İzocam Yelken Takımı, 8-9 Mart’taki 4’üncü ayakta 2’ncilik kupasını evine taşıdı. Trofenin 26-27 Nisan’daki 6’ncı ayağında ise 3’üncülük elde eden İzocam Yelken Takımı, klasmanda dikkat çeken takımlar arasında yer aldı.

Yıl boyunca dalgalarla mücadele eden ekip, 24-25 Mayıs’ta gerçekleşecek final ayağında da en iyi dereceyi hedefliyor. İzocam, bu spor yolculuğunu yalnızca bir yarış deneyimi olarak değil; sürdürülebilirlik ve çevre bilinci açısından bir farkındalık kampanyası olarak da değerlendiriyor.

60’ıncı Yılında Geleceğe Yelken Açıyor

Yalıtım sektörüne 60 yıllık köklü geçmişiyle liderlik eden İzocam, 2025 yılına belirlediği ”Biz Geleceğiz” mottosu ile adım attı. Yıllardır sürdürdüğü liderlik, güvenilirlik, çevreye duyarlılık, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik stratejisiyle geleceğe yön vermeye devam eden İzocam, 2022 yılında kurduğu İzocam Yelken Takımı ile iklim krizine, doğal kaynakların korunmasına ve sağlıklı gelecek nesillere dikkat çekmeyi amaçlıyor. Takımda profesyonel yelkencilerin yanı sıra, Sailmaster Akademi’den temel yelken eğitimi almış İzocam çalışanları da yer alıyor.

İzocam Yelken Takımı, bu sezon boyunca yalnızca denizlerde değil, değerleriyle de iz bırakan bir başarı hikâyesi yazmayı sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için: Doret Habib (D’oret İletişim) – [email protected]

İzocam Hakkında

İzocam, 1965 yılında Gebze’de ilk camyünü tesisini kurarak faaliyetlerine başlamıştır. 61 bin m²’lik alana sahip olan Dilovası tesisinde taşyünü, 86 bin m²’lik alanda bulunan GEBKİM tesisinde ekstrüde polistiren (Foamboard), ekspande polistiren (İzopor) ve İzocam Tekiz markası altında yalıtımlı sandviç panel üreten firma, Eskişehir tesisinde 20.000 m²’lik alanda yaptığı üretimle de elastomerik kauçuk (Optiflex ve İzocamflex) ve polietilen yalıtım ürünleriyle ısı, ses yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlamaktadır. İzocam’ın 131 bin m²’lik alanda bulunan Tarsus tesisinde camyünü imal edilmektedir. 220 bin m² alan üzerinde kurulu bulunan beşinci üretim merkezi Kayseri tesisinde de taşyünü üretimi yapılmaktadır.

Günümüzde, ülkemizde yalıtım sektöründe 7 farklı ürünü aynı çatı altında üretebilen tek şirket konumunda yer alan İzocam, geniş ürün yelpazesi ve her ihtiyaca uygun yalıtım çözümleri ile zeminden, cephe ve çatıya, duvar ve döşemeden tesisata kadar her uygulama alanına uygun nitelikli yalıtım malzemeleri sunmaktadır. Bunların yanı sıra; sanayi tesislerinden gemi sektörüne, termik santrallerden akustik panellere, vagonlardan evlerimizde kullanılan fırınlara, yangın kapılarından güneş kolektörlerine kadar geniş bir alanda ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği sağlayan ürünleri ile diğer üreticilere de malzeme temin etmektedir.

Uzun yılların deneyim ve tecrübesi ile ISO ilk 500’de daima yer alan İzocam, 60’ıncı kuruluş yıldönümünü kutladığı 2025 yılında, güçlenen konumu ve üretim kapasitesi ile “Biz Geleceğiz” mesajı vermektedir. “Türkiye’nin süper markaları” arasında yer alan İzocam, yapımında geri dönüştürülmüş malzemelerin de kullanıldığı, insan sağlığına zarar vermediği ve çevre dostu olduğu kanıtlanmış ürünleriyle, faaliyete başladığı ilk günden bu yana sürdürülebilir geleceğe katkı sağlamaktadır.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıÇelik sanayi ile yeşil dönüşüm ekosistemi İstanbul’da buluştu
    Sonraki yazıBien’in Gömme Rezervuar Çözümleri Rafine Tasarım ve İşlevselliği Yeniden Tanımlıyor