2003 yılından bugüne ‘insanve yaşam’

Akol Global, 2003 yılında güven, huzur ve kalite üzerine Kuzey Kıbrıs’taGazimağusa’da kuruldu. Kurulduğu günden itibaren gayrimenkul sektöründe kaliteli, yaratıcı, estetik ilkeleriyle sektöründe lider olmayı başardı.
Akol Global, yeni nesil yaşam alanları olarak tasarladığı projelerini; en yeni teknolojiyi baz alarak oluşturduğu öz kaynaklarıyla, tamamen kendi ekibi ve kendi ekipmanlarıyla, 1.sınıf işçilik ortaya koyarak geliştirmektedir.
Akol Global, attığı inovatif adımlarla her geçen gün daha da büyümekte ve gelişen sektöre yön vermektedir. Bulunduğu bölgeye değer katan birçok projeye imza atan, en prestijli yapıları en uygun fiyatlarla sunmaktadır.
Her projesinde müşterilerinden yoğun ilgi gören Akol Global, Markalı konut projeleriyle Türkiyebaşta olmak üzere Rusya, İngiltere, Almanya, Iran ve bir çok Avrupa ülkesinden yatırımcıların dikkatini çekmektedir.
Yerli ve yabancı yatırımcıların ihtiyaçları doğrultusunda; lüks konut üretimi, rezidans, konut ve işyeri projeleri üreten Akol Global, tüm projelerinde Kuzey Kıbrıs’ın doğal güzelliklerinin korunması ve yansıtılmasını temel alıp, sürdürülebilir yaşam projelerini güncel teknolojiler ile harmanlayarak bireylerin yaşam kalitesini artırmayı başarmıştır.
Akol Global, emlak projelerini banka garantileri ile teminat altına alıp zamanında teslim ederek konut üretimindeki başarısını kanıtladı. Risksiz ve kısa vadede gayrimenkul dönüşü sağlayan Akol Global, yabancı ülke vatandaşlarının Kuzey Kıbrıs’ta güven içerisinde emlak yatırımı yapmalarına öncülük etti ve emlak yatırımcıları tarafından ilk tercih edilen şirketlerden biri haline geldi.
Doğru ve kazançlı yatırımlar sonrasında marka değerini artırarak faaliyet alanlarını hızla genişleten Akol Global; gayrimenkul yatırım ortaklığı, medya, turizm, otel, konut kiralama, satış sonrası hizmetleri, serbest bölge ticareti ve tekstil alanlarındaki yatırımları ile her gecen gün gücüne güç katarak devam etmektedir.
‘İnsan ve yaşam’ odaklı ilerleme hedefiyle birlikte planlı kentleşmeyi ve doğaya saygıyı temel alan Akol Global, güçlü finans yapısıyla geleceği güvenle ve keyifle inşa etmeyi sürdürüyor.
Kuzey Kıbrıs’ta kazançlı projelere yatırım yapmak ve yüksek yaşam kalitesine sahip olmak istiyorsanız AKOL projelerinde hayallerinize uygun bir ev bulabilirsiniz.
Neden Kuzey Kıbrıs’ta yatırım yapmalıyız? Bu noktada adanın sunduğu avantajları şöyle sıralayabiliriz.
Kuzey Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımı yapmanın en önemli avantajlarından biri yatırımın geri dönüş (ROI) süreleridir. Türkiye’debüyük şehirlerde elde edilen kira gelirleriyle gayrimenkuller 20-25 yılı bulan amortisman sürelerine ulaşmaktadır. Kuzey Kıbrıs’ta doğru ve profesyonel bir mülk yönetimi ile bu süre 8-12 yıla kadar indirgenebilmektedir.
Bunun yanı sıra, Kuzey Kıbrıs’taki konutların sürekli döviz bazında değer artışı yaşaması yatırımcıları en çok etkileyen parametreler arasındadır. Bir diğer sebep ise Kuzey Kıbrıs’ta kiralamaların İngiliz Sterlini, Amerikan Doları ve Euro ile yapılmasıdır. Bu nedenle, gayrimenkul yatırımı yaparak döviz kazancı elde edebilme önemli avantajlardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.
Kuzey Kıbrıs’ta özellikle proje aşamasında alınan konutlar için bankasız, kefilsiz, kredisiz 60 aya varan vade imkanları sunulabilmektedir. Gayrimenkul yatırımı ile oturum izni almak mümkündür. Fiyat kalite dengesine baktığımızda Kuzey Kıbrıs’ın benzer lokasyonlara göre daha ucuz olduğunu ve emlak vergilerinin düşük olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda adada 5 yıldızlı otel konseptinde lüks projeler geliştirilmektedir.

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıEmlak Konut THY projesinde önemli gelişme!
    Sonraki yazıDİVAN EN YENİ İMZASIYLA AKARETLER’E GELİYOR