Coldwell Banker iki yılda Türkiye’de 200 ofis açacak

    Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, “25’den fazla şehirde, 140’dan fazla ofis ve 1.500’e yakın gayrimenkul danışmanımızla büyük bir güç haline geldik. Hedefimiz 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 milyar dolardan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

    Gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker’ın bu yıl Antalya’da dördüncüsü düzenlenen ve 700’den fazla şirket profesyonelinin katıldığı Gen Blue 2018 etkinliği sona erdi. 3 gün süren etkinliğin kapanışında konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, 700’den fazla Coldwell Banker profesyoneline önerilerde bulundu. Taş, “İnsan ilişkilerine çok önem veriyorum. Gayrimenkulü veya parası olan insanlara doğru, dürüst ve etik hizmet vererek ve yer değil, yol göstererek hizmet veriyoruz. Sadece fiziken değil, kültürel olarak da birikimli olmak çok önemli. Coldwell Banker profesyonelleri olarak işimiz marka oluşturmak. Algı olarak üst seviyede olmamız gerekiyor. Oluşturduğumuz marka ve algının prestijini değere ve kazanca çevirebiliriz. Etkileme konusu çok önemli. İnsanların ön yargılarını özgüven ve güvenilirliğimizle kırabiliriz” dedi.

    “Hedefimize liderlerimizle ulaşacağız”

    “Başrol sensin” temasıyla düzenlenen etkinlikte Coldwell Banker Türkiye – Kıbrıs profesyonellerine hitap eden Gökhan Taş, “Bu sene 700’den fazla profesyonelimizle düzenlediğimiz etkinliği önümüzdeki sene 1200’den fazla profesyonelimizle gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu. Gökhan Taş, ”25’den fazla şehirde, 140’dan fazla ofis ve 1500’e yakın gayrimenkul danışmanımızla büyük bir güç haline geldik. Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 milyar dolardan fazla satış hacmine ulaşmak. Bunun için de liderlik çok önemli. Etkileyici olmak çok önemli. Liderlerimizle Coldwell Banker olarak sektördeki zirveye adım adım ulaşacağız. Ofis sahibinden gayrimenkul danışmanına kadar tam konsantrasyonla çalışırsak hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

    Proje Bilgi Formu

    Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
    Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

      Önceki yazıHeran İstanbul projesi satışa sunuldu
      Sonraki yazıHeran İstanbul Projesi Destek Group Y.K. Başkanı Kemal Yamankaradeniz röportajı

      YORUM YAZIN

      Lütfen yorumunuzu yazın.
      Buraya adınızı yazın