EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY 1+1 2+1 3+1 DAİRE ÖDEME PLANI

“THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman, kura sonuç tarihi açıklandı mı, belli oldu mu?” sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. THY ve Emlak Konut’un ortak olduğu “Yenişehir Evleri Arnavutköy” projesi için başvuru süreci sona erdi. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu projenin başvuruları 2023 Haziran ayında tamamlanmıştı.

“THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman, kura sonuç tarihi açıklandı mı, belli oldu mu?” sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla bir araya gelen Emlak Konut ve Türk Hava Yolları (THY) kura başvuruları haziran ayında dolmuştu. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. Peki THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman, kura sonuç tarihi açıklandı mı, belli oldu mu?

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?
Yenişehir-Arnavutköy evlerinin hak sahipleri kurada açıklanacak. Kura çekiliş tarihi şirket tarafından belirlenecek ve internet sitesi üzerinden bilgilendirme yapılacak.

MAYIS-HAZİRAN 2025 TARİHİNDE 3 BİN ADET TESLİM EDİLECEK!
Bolat, Mayıs-Haziran 2025 tarihinde 3 bin adedin teslim edileceğini söylerken THY personeline kuraya ilişkin de bilgi verdi. Kendisi ya da eşinin İstanbul’da evi olmayan ve yönetici vasfı bulunmayan THY personellerine dairelerin verileceğini söyledi.

Bolat’ın açıklaması şu şekilde;

“Sabah, gelişimini yerinde gördüğüm Arnavutköy’deki Emlak Konut GYO ile birlikte yaptığımız proje ilk müjdemdi. Birinci ve ikinci etap olarak yapımına başlanan yaklaşık 3 bin konut 2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında teslim edilmeye başlayacak. Örnek daireler ise birkaç ay içinde hazır olacak. Videoda da görüleceği üzere çoğu binanın temeli kazılmış ve %60’ının temeli atılmış. Birkaç ay içinde birçoğunun tuğlaları örülmeye başlayacak. Ben de kabası biten bir binanın üst katına çıkarak hem tüm proje alanını gördüm hem de diğer etapların konumuyla ilgili bilgi aldım.”

ÖDEMELER EMLAK KONUT’A YAPILACAK!
Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut’a yapılacak.

EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY 1+1 2+1 3+1 DAİRE ÖDEME PLANI
Projeden yararlanmak için İstanbul’da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin olmaması, son bir yıl içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması şartı aranacak ve mücbir sebepler hariç, 5 yıl boyunca satış işlemi yapılamayacak.

Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıPROF. DR. ERDEM CANBAY: SADECE DÖRT YILLIK LİSANS EĞİTİMİ DEPREM TASARIMI YAPMAK İÇİN YETERLİ OLMAMALI
    Sonraki yazı‘Türkler yurtdışında emlak almak için yılda harcadığı tutarı artık ayda harcıyor’