Nurol Tower’dan kaçak iddialarına yalanlama

Nurol GYO'nun açıklaması;

"Para Dergisinin 15 Mayıs 2016 tarihli nüshasında ve bazı internet sitelerinde, Şirketimize ait Nurol Tower Projesi'ne ilişkin olarak kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimize, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bugün itibarıyla gelen herhangi bir bildirim yoktur. Ayrıca, Nurol Tower Projesi emsal değerinin üzerinde inşa edilmediği gibi, iddiaların aksine kulede kaçak kat da bulunmamaktadır. Konuya ilişkin yargılama, İdare Mahkemesince yürütülmüş olup, Şirketimiz lehine karar tesis edilmiştir. Nurol Tower Projesinin yapı ruhsatı ve yapı kullanım izin belgesi  (İskan) alınmış ve bu durum 15.02.2016 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda Kamuoyuyla paylaşılmıştır."

Haberde Ne Denilmişti?

Para Dergisinin 'Nurol Towers'a suç duyurusu' başlıklı haberinde ise Şişli ilçe sınırları içinde yer alan Nurol'a ait binanın emsal değerinin çok üzerinde inşa edildiği, E5 hizasından kot verildiği, kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu öne sürülmekteydi.
Sözkonusu bina daha önce Yıldız Üniversitesi Maden Fakültesi'ne aitti ve birkaç yıl önce Nurol Gayrimenkul'e geçmişti. Şirket de burayı hem rezidans hem de ofis katlarından oluşan bir blok inşa etmişti. 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıÇukurova Havalimanı’na 20 firmadan teklif
    Sonraki yazıDAP Yapı’dan bal gibi proje
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.