2017 ev dekorasyonu trendi; doğallık

Yeni başlangıçlar yapmak için en çok tercih edilen zaman olan yeni yılda yaşam alanlarına yapılacak küçük dokunuşlarla tüm atmosferi değiştirmek mümkün. Evlerine daha modern bir görünüm katmak isteyenlere için 2017 ev dekorasyonu trendleri ipuçlarını veriyor.
 
Küçük objelerle yeni bir yaşam alanı oluşturmanın mümkün olduğunu belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım; yeni yılda cesur tonlarda renklerin ve doğal materyallerden aksesuarların kullanılmasını öneriyor.
 
Güçlü renklerle evlere cesaret katın

 
Yeni yılda çam ağacını anımsatan yeşilin koyu tonu evlerin olmazsa olmaz koyu renk tonu oluyor. Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım; "Yatak odası gibi odalarda kullanılacak koyu yeşil duvar boyası, yine yeni yılın trendi olan doğal keten ve sahte kürk örtülere uygun zemin hazırlıyor. Cesur bir ton olan koyu yeşili tekli koltuk, minder ya da dekoratif küçük yastıklarda kullanmak ortama derinlik katıyor ve güçlü bir görüntü sunuyor” dedi.


 
Ev dekorasyonunda da sürdürülebilirlik ön planda
 
2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da ev dekorasyonunda çevreci yaklaşımlar devam ediyor. Mobilya malzemelerinden kumaşlara ve küçük objelere kadar sürdürülebilir malzemeler ön planda oluyor. Mekanlara sıcaklık ve doku kazandıran şık bir malzeme olan mantarın 2017 yılında kullanımının artacağına değinen Yıldırım; “Notları astığımız mantarlar 2017’de başka objelerde de yaygınlaşıyor. Mantar, evlerde küçük bir kahve sehpası olarak kullanıldığı gibi evlerdeki gürültüyü absorbe eden yapısıyla tüm duvarın kaplaması için de kullanılabiliyor” dedi.
 
 
 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıTürkiye yeni yıla ev’lenerek giriyor
    Sonraki yazıKazlıçeşme – Göztepe arası 15 dakikaya indi
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın