MARKA OLMADI, AVM İLE GELİYORLAR

Redevco'nun AVM'lerini alacak 48 milyar dolarlık gayrimenkul portföyünü yöneten ve aktiflerinin büyüklüğü 150 milyar doları aşan Blackstone Group, Türkiye'deki ilk yatırımını Hollanda menşeli gayrimenkul yatırım firması Redevco'nun Erzurum, Ankara, Manisa ve Edirne'deki AVM'lerini, içindeki ekiplerle birlikte satın alarak gerçekleştirecek. 7,5 milyar euroluk portföyü var Avrupa 'nın en büyük perakende ve emlak yönetim ve geliştirme şirketlerinden Redevco, 7,5 milyar euroluk bir portföyü elinde bulunduruyor. 16 ülkede 700 gayrimenkulü bulunan firma, İsveç merkezli Cofra Holding'in bünyesinde faaliyet gösteriyor.

Başında Yapı Kredi'nin eski CEO'su bulunuyor Dünya çapında gayrimenkulden, eğlenceye, medyadan turizme kadar birçok alanda faaliyet gösteren Blackstone'un yatırımları arasında Hilton Otelleri, Texas Genco, Universal Stüdyoları, Madame Tussauds Müzesi, The Weather Channel gibi şirketler var. Grubun Türkiye temsilciliğini ise 2008'de Blackstone Grubu'na, üst düzey danışman olarak atanan Yapı Kredi eski CEO'su Kemal Kaya yürütüyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıBAŞKAN TOPBAŞ’TAN ÜRKÜTEN AÇIKLAMA!
    Sonraki yazıARİS PARK’TA 2+1 DAİRELER 195 BİN LİRAYA
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın