Kuzey Yan Yol mayısta tamam

Kocaeli’de Kuzey Yan Yol inşaatının mayıs ayında tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 1.5 yıl önce başlayan proje kapsamında Symbol´ün sahibi Kavanlar firması, 24 milyon TL harcayarak köprüyü inşa etti. Köprü çevresindeki ve altındaki yollar, dere ıslah çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Halen, Alikahya kavşağı ile Yahya Kaptan girişi arasında alternatif olarak yapılan Kuzey Yan yolun inşaatı devam ediyor. Bu çalışmanın mayıs sonunda tamamlanacağı, böylelikle D-100´deki trafiğin rahatlayacağı öğrenildi. 

Üç yaya köprüsü 

Büyükşehir Belediyesi, bu güzergahta biri Yahya Kaptan ışıklar, biri Kavakçılık önü, biri de Media Markt önünde olmak üzere üç yaya köprüsü yapmayı da planlıyor. Halen, bu yaya köprüleriyle ilgili proje çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. D-100´un bu bölgesinde yürüyen merdivenli yaya köprüsü bulunmuyor. Özellikle Yahya Kaptan kavşağındaki yaya köprüsünün çok modern olması planlanıyor. 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıAycan&Feres Ortaklığı, Kağıthane’nin ikon projesi için kolları sıvadı
    Sonraki yazıTOKİ emekli evlerinde bugün son
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın