2 firma güçlerini birleştirdi

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık firması ERA Gayrimenkul ve KUYAŞ Gayrimenkul güçlerini birleştirdi. İşbirliğiyle, KUYAŞ’ın gayrimenkullerinin satış hakkını alan ERA Gayrimenkul Türkiye Direktörü Ufuk Şevki, alınan bu projelerle gayrimenkul fuarlarına katılarak bir çeşit ’fuar rallisi’ oluşturarak Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacaklarını söyledi. Kuyaş Gayrimenkul ise 13 şehir ve 47 farklı lokasyonda bulunan ERA franchise satış ofislerinden satış ofisi gibi yararlanabilecek.

“Her ay sistemimize yeni bir proje katmayı hedefliyoruz”

ERA Türkiye olarak KUYAŞ gibi marka projelerle anlaşmalar yaparak ERA Türkiye franchise ofislerine hazır portföy sağlayacaklarını söyleyen ERA Gayrimenkul Türkiye Direktörü Ufuk Şevki,  “2017 yılında ortalama her ay sistemimize yeni bir proje katmayı hedefliyoruz. Bugün dünyada 3 bin ofisiyle global bir gayrimenkul markası olan ERA, Kuyaş Gayrimenkul ile yaptığı anlaşa sayesinde franchise ofislerine portföy desteği sağlayacak.  ERA franchise ofislerinin bulunduğu bütün şehirlerde KUYAŞ Gayrimenkul’ün projeleri satılabileceği için franchise ofisi yeni açılmış olsa bile yeterli portföye sahip olma fırsatı bulacak” dedi.

“Yatırımcılara alternatif sunabilme fırsatı vermiş olacağız”

Birbirine rakip olmayan, birbirine alternatif olabilecek farklı fiyat, metrekare ve lokasyonlarda bulunan projelerle bir havuz oluşturmayı planladıklarını açıklayan Şevki, “Havuzu oluşturarak franchise ofislerimize hazır ve nitelikli portföylerle bölgelerindeki yatırımcılara alternatif sunabilme fırsatı vermiş olacağız. Ayrıca oluşan bu proje havuzu ile ofislerimiz bölgelerindeki nitelikli lokal projeleri almak ve pazarlamak konusunda daha rahat olacaklar” diye konuştu.

Anlaşma Anadolu Yakası’nı kapsıyor

Sağlanan işbirliğinin her iki tarafa da yüksek fayda sağlayacağını belirten Kuyaş Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Yurtsever de konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Era, marka değeri yüksek bir firma olduğu için onlar bize biz de onlara destek vereceğiz. Era’nın çalışma şevki bizim büyüme hedefimizle birleşiyor. Biz, bu tip işbirliklerine çok önem veriyoruz. Era gibi bir organizasyonun içerisinden gelen sinerji bizi de pozitif yönde etkileyecek. Era, büyük köklü ilişkileri olan ve bizim çalışma prensiplerimize çok uygun bir şirket. Bu işbirliğinin sektöre farklı bir vizyon açacağını ve derinlik kazandıracağını düşünüyorum. ERA Gayrimenkul ile Kuyaş Gayrimenkul arasında yapılan anlaşma, Anadolu yakasında inşa edilen gayrimenkullerin satılmasına yönelik yapıldı. Ancak anlaşmamızı Anadolu yakası için başlatsak da bu anlaşmayı Avrupa yakasında bulunan ticari gayrimenkuller için de yapmayı planlıyoruz.” 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıAK Parti’den Kılıçdaroğlu’na “evet” çağrısı
    Sonraki yazıTıbbi cihazlar artık ücretsiz
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın