NG Sapanca doğayı özleyenler için kapılarını açıyor

NG Hotels, pandemi sonrası normalleşmeye geçilmesiyle beraber 5 Haziran itibarıyla hizmet vermeye başlayacak.

NG Sapanca

NG Sapanca, T.C. Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu ve WHO Dünya Sağlık Örgütü’nün kılavuzluğunda yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Otel 5 Haziran’da açılacak ve şehirden kaçmak isteyenleri doğasıyla kucaklayacak. İstanbul’a sadece 2 saatlik uzaklıkta bulunan ve şehirden kısa bir süreliğine kaçmak isteyenlerin tercih ettiği destinasyonlardan biri olan NG Sapanca, 5 Haziran’da sosyal mesafe kurallarına, sanitasyon ve hijyen kurallarına en uygun şekilde, göz alıcı doğası ve sessiz, huzur veren atmosferinin kapılarını misafirlerine açıyor. Zorlu bir sürecin ardından NG Sapanca, misafirlerinin doğa ile bütünleşerek endişe ve stresten arınmalarını sağlayacak. NG Sapanca, misafirlerine tüm olanaklarının yanı sıra Türkiye’de ilk kez uygulanan Orman Terapisi, Nefes Terapisi ve Yoga derslerini sunuyor. Türkiye turizmine yeni bir hizmet yaklaşımı kazandırarak birçok ulusal ve uluslararası ödüle sahip 287 odalı tesis, NG Sapanca Wellness & Convention ile wellness / spa hizmetleriyle misafirlerini ağırlayacak.

Açılış ile ilgili konuşan NG Sapanca Genel Müdürü Tezcan Özdemir, “Covid-19 sürecini takiben normalleşmeye geçtiğimiz bu süreçte de, Sağlık Bakanlığı’mız başta olmak üzere, tüm sağlık otoritelerinin açıklamalarını an be an takip ediyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir özveriyle çalışıyor ve misafirlerimize, sağlıklı ve steril bir ortamda güven ve huzur içinde bir tatil sunmayı taahhüt ediyoruz” dedi.

NG Sapanca’da alınan önlemler

NG Sapanca’da sosyal mesafe kurallarına uygun olarak lobi, fuaye, resepsiyon, restoran, havuz çevresi ve dinlenme alanlarında işaretlemeler yapıldı. Misafir transfer araçları, personel servisleri ve şirket araçlarında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturma düzeni sağlandı. Mevcut periyodik ve lejyonella bakımları yapılıyor ve havalandırma filtreleri düzenli olarak değiştirilecek.

Tüm alanlarda yoğun temizlik

Misafir odaları, restoran ve barlar, spa alanları, genel mekanlar, toplantı odaları ve tüm diğer alanlar, gıda üretim alanları, personel kullanım alanları, ofis ve depolar, sosyal alanlarda kullanılan masa, sandalye detaylı bir şekilde dezenfekte ediliyor. İnsan teması gören tüm yüzeyler sık sık dezenfekte ediliyor ve Johnson Diversey temizlik kimyasalları ile temizleniyor. İhtiyaç duyulan her noktada el dezenfektanı bulunuyor.

Oda temizliğinde görevli kat personelleri maske ve eldiven kullanıyor, her oda temizliğinden sonra eldiven değiştiriyor. En önemli noktalar (kapı kolları, klima kumandası düğmeleri, abajur düğmeleri, telefon, saç kurutma makinası vb) sıklıkla dezenfekte ediliyor. Temizlik işlemlerinin ardından oda 1 saat havalandırılıyor.

Havuz ve spa alanlarının dezenfeksiyonu

Havuzlarda klor ile temizlik ve dezenfeksiyon yapılıyor ve sık sık kontroller sağlanıyor. Sauna ve buhar banyosu alanlarında rezervasyon sistemi uygulanıyor, kullanım süresi 30 dakika olarak belirlenmiş ve temizlik ve dezenfeksiyon sonrasında 15 dakika bekleme süresi bulunuyor. Fitness salonlarında ise tüm ekipmanlar sosyal mesafe kurallarına göre dizayn ediliyor, her kullanımdan sonra dezenfekte edilerek hizmete sunuluyor.

Gıda ve personel güvenliği

Tüm meyve sebzeler klorlama yöntemiyle dezenfekte ediliyor. Mutfak personeli maske ve eldiven kullanıyor ve gıda üretim alanları sürekli kameralarla izleniyor. İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanı ile İş Yeri Hekimi tarafından bilinçlendirme eğitimleri alan personelin düzenli sağlık kontrolü yapılıyor, koruyucu ekipmanları sağlanıyor ve eğitimleri periyodik olarak devam ediyor.

 

 

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazı12 ay ödemesiz, 15 yıl vadeli ve aylık %0,64 faiz oranlı konut kredisi
    Sonraki yazıZorlu Center’dan yeni normal için 2 milyon TL’yi aşan yatırım
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.