“2016 inşaatın umut yılı olacak”

Türkiye’nin en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olan inşaat sektörü, yaşanan ekonomik dalgalanmalara ve seçim süreçlerine rağmen 2015 yılında da büyümesinden taviz vermedi. İki seçimli bir yıl olan 2015 yılında Haziran-kasım döneminde sektörün durgunluk dönemi yaşadığına dikkat çeken Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, sektörün yıl sonunda siyasi istikrarın sağlanması ile birlikte atak yaparak geçen yılın satış rakamlarını yakaladığını söyledi.

İnşaat sektörü için 2016 yılının daha istikrarlı bir yıl olmasını beklediklerini belirten Sönmez Aydın, “2016 yılı inşaat sektörünün büyümede atılım yapacağı umut dolu bir yıl olacak. Bu dönemde kentsel dönüşümden yabancıya satış konusunda sektörümüzün önemli atılımlar yapmasını bekliyoruz” dedi.

Gelecek yıl yeni projelere başlayacaklarını söyleyen Aydın, “2015 yılında iki seçimli, siyasi belirsizliklerin gölgesinde bir yıl geçirmemize rağmen projelerimize hız kesmeden devam ettik. Önümüzdeki dönemde de geliştirdiğimiz projelerimizi yatırımcılara sunmaya devam edeceğiz. İnşaat sektörü beklemekten hoşlanmaz. Bu nedenle proje geliştirmede dur durak dinlemeden yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de sektörde ses getiren projelerimizle var olacağız” diye konuştu.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıTürkiye’nin ilk gayrimenkul deneyim merkezini DKY inşaat açtı
    Sonraki yazı“2015 yılını rekor ile kapatacağız”
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın