2019 yılında 8 yeni millet bahçesi yapılacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, (TOKİ) 8 yeni millet bahçesi için Ocak ve Şubat ayları içerisinde ihale gerçekleştireceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından oldukça önemsenen millet bahçesi çalışmaları için yeniden düğmeye basıldı. 2019 yılı ile birlikte TOKİ 8 yeni millet bahçesini hayata geçirecek. Millet bahçelerinin en büyüğü Atatürk Havalimanı Arazisi üzerinde yer alacak. 8 yeni millet bahçesi projesi ihalesi Ocak ve Şubat ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

  • Pendik Millet Bahçesi

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar mahallesi millet bahçesinin ve millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30’da yapılacak.

  • Batman Millet Bahçesi

Batman ilindeki millet bahçesinin yapım işi ihalesi 17 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30’da yapılacak.

  • Elazığ Millet Bahçesi

Elazığ millet bahçesinin yapım işi ihalesi 28 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30’da yapılacak.

  • Sakarya Millet Bahçesi

Sakarya ili millet bahçesinin ve millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 6 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30’da yapılacak.

  • Eskişehir Millet Bahçesi

Eskişehir ili millet bahçesinin ve millet bahçesine ait kapalı otopark ve sosyal Donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30’da yapılacak.

  • Samsun Millet Bahçesi

Samsun ili millet bahçesi ve millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 13 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30’da yapılacak.

  • İstanbul Kayabaşı Millet Bahçesi

İstanbul İli Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mevkiinde yapılacak olan Kayaşehir 2.,-3.,-4. etaplar millet bahçesinin ve millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 14 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30’da yapılacak.

  • Ankara Millet Bahçesi

Ankara ili İmrahor Vadisi 1.etap ve millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 18 Şubat 2019 tarihinde saat 15:00’de yapılacak.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıTOKİ Manisa Gördes ihalesi bugün yapılacak
    Sonraki yazıKentsel dönüşüm ile yükselen bölge: Fikirtepe
    Ezgi Kızıl
    Emlakrotasi.com.tr Emlak ve Ekonomi Editörü. 1994 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu.