Sadece yüzde 5 peşinat!

Avrupa’nın En İyi Karma Projesi ödülü sahibi Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy Projesi, satışa çıkan yeni bloklarıyla birlikte yeni yıla özel fırsatlar sunuyor.

Fortis Sinanlı tarafından Kadıköy’ün kalbinde hayata geçirilen ‘Yeni Kadıköy’ projesi yeni yılda yeni bir yaşam vadediyor. Yeni Kadıköy’ün sunduğu konforlu yaşam alanında yer alabilmek için İş Bankası ile yapılan özel anlaşmayla tüketicilere daha cazip faiz oranı sunuluyor. Ocak ayı boyunca geçerli olacak satış kampanyası kapsamında yüzde 0,99 faizle kredi kullanmak mümkün.

Toplam 1100 üniteden oluşan karma projede, yüzde 5 peşinat ödenmesi şartıyla, kalan yüzde 15’lik peşinat tutarı bir yıl içinde faizsiz ödenebiliyor. Ayrıca projede yüzde 50 peşin ödemelerde kalan tutar için 60 ay sıfır faizle ödeme seçeneği mevcut.

5.000 TL’ye varan kira garantisi

Bu kampanya kapsamında projede yer alan konutlara kira ödemesini Fortis Sinanlı karşılıyor. Bu sayede evini teslim alana kadar müşterilerin kredi ödemelerine yardımcı olunuyor. Firma kira ödemelerine müşterilerinin konutlarını satın aldığı tarihten itibaren başlıyor.

Fortis Sinanlı Genel Müdürü Tuğba Adıbelli Yetişen, Yeni Kadıköy’de yer alan projelerinin Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi seçildiğine dikkat çekerek, nitelikli konut, ofis, cadde mağaza konseptli projeler oluşturmaya devam edeceklerini ve lokasyon olarak tercihlerini her zaman şehrin merkezinden yana yaptıklarını belirtti.

Yetişen, “Bulunduğunuz konum itibariyle İstanbul’da hayatın nabzının attığı iş ve yaşam merkezlerine, hastanelere, okul ve üniversitelere, köprülere, Bağdat caddesine, AVM ye ve metroya 5 dakikada ulaşmanızı vaat ediyoruz. Metrobüs durağı projemizden 20 adım ve her iki havaalanına da sadece 20 dakikalık mesafedeyiz” diyor.

58-71metrekare aralığındaki 1+1 konutlar 600 bin TL – 750 bin TL arasında, 100 – 200 metrekare aralığındaki 2+1 konutlar 900 bin TL – 1.9 milyon TL, 131 – 240 metrekare aralığındaki 3+1 konutlar ise 1.2 milyon TL – 2.4 milyon TL arasında değişiyor.

 

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıMoment İstanbul’dan yeni yıl kampanyası
    Sonraki yazıİmar affı geliyor herkes kat mülkiyet tapusunu alabilecek
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın