DKY’den, Sevgililer Günü’nde ev’lenelim kampanyası

DKY Sahil ve Lokum Evler projelerine özel, 12- 18 Şubat tarihleri arasında geçerli ‘ev’lenelim Kampanyası’ ile birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve Sevgililer Günü’ne özel yüzde beş indirim fırsatı sunuyor.

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi firması DKY, yeni yuva kurmak ya da evini değiştirerek yepyeni bir hayata adım atmak isteyenlere 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Lokum Evler ve DKY Sahil projelerinde fiyat avantajına ek olarak Ev’lenelim Kampanyası’nı başlattı. DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projeleri için Ev’lenelim Kampanyası ile 12-18 Şubat tarihleri arasında 120 ay vade, 0,99 vade farkı veya 36 ay vade, 0 faiz seçenekleri sunuyor. Ayrıca Sevgililer Günü’ne özel olarak DKY satış ofislerinde yüzde 5 özel indirim ile ev sahibi olabilirsiniz.

Sıfır peşinat, 230 bin TL’den başlayan fiyatlar

Doğa ile iç içe, aile hayatına uygun daireleriyle ev sahiplerinin beğenisini kazanan Lokum Evler’de, 1+1’ler 230 bin TL’den, 2+1’ler 368 bin TL’den, 3+1’ler 468 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peşinat ödemesi olmayan Lokum Evler’de ayrıca ev sahiplerine anahtar teslimine kadar kira desteği de sağlanıyor.

Fiyatı ekonomik, ödemesi pratik 

Kartal’ın en değerli lokasyonunda başlayan DKY Sahil’de, 2+1.5 daireler 795 bin TL’den başlarken, şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği ‘ekopratik ödeme sistemi’ de devam ediyor. Bu sisteme göre DKY müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını oluşturabiliyor. Böylece, DKY Sahil’de ‘fiyatı ekonomik ödemesi pratik’ bir ödeme sistemi ile yepyeni bir hayatın kapıları aralanıyor.

DKY Sahil Kartal’ın değerli lokasyonu

Kartal’ın en değerli lokasyonunda başlayan DKY Sahil, 12 km’lik sahil yolunda denize sıfır konumda yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen ve kesilmeyen Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla nefes kesen proje, bölgenin değerini daha da yükseltiyor. Projede 2+1.5 daireden 4+1.5’e kadar 10 ayrı tipte 138 daire bulunuyor. 5 bin metrekare alanda yapılacak olan ve 2020 yılında tamamlanması  planlanan DKY Sahil projesinde +1,5 konspetli dairelerin yanı sıra yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve yüzme havuzu da yer alıyor.

Lokum Evler’de teslimler devam ediyor

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayat bulan Lokum Evler, Tuzla’da yükseliyor. Teslimlerin Haziran 2017’de başladığı Lokum Evler, satışına başlandığı tarihten itibaren yüzde 90’a varan oranda prim yaparak değerini katlamaya devam ediyor. Doğa ile iç içe olan, mahalle kültürünü yaşatan ve aile hayatına uygun daireleriyle ev sahiplerinin beğenisini kazanan Lokum Evler, 15 ila 19 katlı 7 blokta 742 adet konut ve 8 ticari alandan oluşuyor. Optimum kullanım alanlarıyla 65 ila 154 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 konut tiplerinin yer aldığı projede, yeni bir yaşama adım atmak isteyenler için 2+1,5 ve 3+1,5 dairelerin satışına devam ediliyor.

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıAşçıoğlu, 2018’de iki yeni proje hedefliyor
    Sonraki yazıBeykoz’a sosyal konut müjdesi
    Ezgi Kızıl
    Emlakrotasi.com.tr Emlak ve Ekonomi Editörü. 1994 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu.