Mutfakta asil bir tanrıça: Cybele & Zara

Kelebek Mutfak’ın ürünü Cybele & Zara akrilik beyaz ve tropik cevizin modern uyumuyla mutfaklara şık ve asil bir tasarım getiriyor.

Cybele & Zara ihtiyaca uygun olarak ister köşeli ister düz her türlü mekâna uyum gösteriyor. Akrilik malzemenin çizilmeye karşı en dayanıklı versiyonu UV akriliğin kullanıldığı Cybele & Zara’da tüm gövde ve çekmecelerde amortisörlü sistem bulunuyor.

Her türlü sıvı temizlik malzemesiyle kolayca temizlenebilen Cybele & Zara soft-stop özelliğiyle kapıların birbirine çarpmaları neticesinde oluşan sesi azaltıyor. Kiler bölümündeki ayarlanabilir raflar kullanımı kolaylaştırırken, kaydırmazlık özelliği sayesinde ise dolaptaki malzemelerinin sabit kalmasını sağlıyor.

Kelebek Mutfak’ın tüm ürünleri E1 Kalite Standartları çerçevesinde, kanserojen olmayan hammadde kullanımını tescilleyen Avrupa Kalite Belgesi’ne göre üretiliyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıSinpaş GYO, müşterinin bir dediğini iki etmeyecek ekibi kurdu!
    Sonraki yazıCODE5 YAZILIM VE VIA PROPERTİES PRISM CRM PROJESİ
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın