İTÜ GATE Uluslararası Hızlandırma Programı’nın üçüncüsü düzenleniyor

Programa dahil olan firmalar perakende sektöründen, çağrı merkezlerine, sigortadan gayrimenkule kadar birçok alanda teknoloji çözümleri üretiyor. Türkiye’de aldıkları iki aylık eğitimin ardından,programın Amerika ayağında İTÜ ARI Teknokent’in ofislerinin yer aldığı Amerika’nın önemli girişimcilik merkezleri Chicago 1871 ve San Francisco Galvanize’da yatırımcı ve potansiyel iş ortaklarıyla buluşuyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İTÜ ARI Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Deniz Tunçalp, “İTÜ ARI Teknokent olarak, öncelikli hedefimiz ülkemizin girişimcilik alanındaki gelişimine destek vermek ve bu projeleri uluslararası platformlarda tanıtmak. Bundan önce iki defa düzenlediğimiz programda firmalarımız önemli başarılar elde etti. Program ile şimdiye kadar 8 ITU GATE firması USA’da şirketlerini kurdu ve ticari faaliyetlerine başladı. Bu dönem giden dokuz firmamızın da önemli işbirlikleri kuracağına inanıyoruz. Türkiye’nin örnek gösterilen destek programlarından biri haline gelen İTÜ GATE Uluslararası Hızlandırma Programı’nı önümüzdeki yıllarda da sürdürerek, daha fazla firmamızın uluslararası arenada yer alması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıİnistanbul projesinin yüzde 85’i satıldı
    Sonraki yazıAkçansa’dan sosyal sorumluluk projesi: Benim Mahallem
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın