DKY Ada’da lansman öncesi satışlar başladı

2016 yılında Kartal'da iki yeni projeye imza atacak olan DKY İnşaat ilk projesinin lansman öncesi satışlarına başladı. DKY Ada ismiyle yükselecek olan proje 19 bin metrekarelik arsa üzerinde 4 blokta 740 daireden oluşuyor. Projede büyüklükleri 80 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 2+1, 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 daire tipleri yer alıyor. 

Geçtiğimiz günlerde lansman öncesi satışlarına başlanan DKY Ada'da banka kredisinin yanı sıra firma bünyesinde 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Daire fiyatlarının lansman öncesi döneme özel 312 bin liradan başladığı projenin resmi satışlarına ise Şubat ayından sonra başlanması planlanıyor. Aralık 2018'de teslim edilmesi öngörülen proje Adalar manzarası ile dikkat çekiyor.

E-5'e 1,5 kilometre, sahile ise 2 kilometre mesafe yükselecek olan DKY Ada projesinin sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark, sauna ve SPA yer alıyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıAtlantik Life’ta peşine yüzde 12 indirim
    Sonraki yazıBölge Analizi: Güzelbahçe’de villalar çoğunlukta
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın