Sur Yapı’dan Sultanbeyli’de çocuklara özel dünya

Şirket yeni projesinde adeta bir şehir parkını andıran 7 bin metrekarelik alanda göl ve bahçeyi bir araya getirdi. Bahçesinde çocuklarınızın özgürce oynayabilecekleri, onların hayal gücünü geliştirecek oyun alanları tasarladı. 

Gölbahçe Evleri’nde 1+1 fiyatına 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Projede 2+1 70 metrekare daireler, 1+1 fiyatına 275 bin TL’den satışa sunulacak.  60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde %10 lansman indirimine ek %10 indirim daha sağlanacak. 

Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Göl, gölet ve su parklarının hâkim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu. 

Özellikle çocuklu ve büyük aileler için tasarlanan bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşacak. 

6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan proje sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek. Site içerisinin trafiğe kapalı olması nedeniyle site çevresinde sadece çocuk sesleri ve kuş cıvıltıları hâkim olacak. 

Gölbahçe Evleri’nde çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyecek, hayal güçlerini çalıştıracak ve deneyimleyerek öğrenmelerini sağlayacak şekilde birbirinden farklı ve eğlenceli oyun/spor olanları oluşturuldu. 

Bu kapsamda Gölbahçe Evlerinde, korsan gemisinden denge oyunlarına, ağaç evlerden Kızılderili evlerine, oyun meydanından özel oyun bahçelerine, oyuncak helikopterden trene, tramboliden masa tenisine, duvar tenisinden kaykay pistine, basketbol ve voleybol sahasına, dart alanlarından mini futbol sahasına kadar birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. 

Sosyal tesisler, gölün üzerine terasla uzanan kafeler, yürüyüş yolları, su köprüleri, kamelyalar, modern çardaklar, ahşap dekler, fitness alanları, iki adet üzeri açılabilen ve doğal ışığı alabilen yüzme havuzları gibi imkânlarla sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunulacak.

Az Katlı Bloklar

Sultanbeyli'de Mimar Sinan Mahallesi'nde 21 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Gölbahçe Evleri, 227 konuttan meydana geliyor. Az katlı 6 bloktan oluşan projede bahçe katlı, geniş teraslı dubleks dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Projede 2+1'ler 70 metrekareden, 3+1'ler 150 metrekareden, 4+1'ler ise 197 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip.

Kuzey Marmara Otoyolu Güzergahında

Gölbahçe Evleri 100 dönümlük yeni üniversite alanının yanı başında, 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne ve ihale aşamasında olan metro hattına komşu konumda yer alacak.

Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan Gölbahçe Evleri, Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede yer alacak. Lokasyonuyla avantaj sunan proje, aynı zamanda hızlı tren hattı, yapımı devam eden 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhında bulunacak. 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıKameroğlu Beylikdüzü Aralık 2018’de teslim
    Sonraki yazıMarina Plus vade farksız 24 ay taksitle
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın