Hollanda, Çavuşoğlu’nun iniş iznini iptal etti

    Avrupa referandum buluşmalarına yönelik antidemokratik tavrını sürdürüyor. Hollanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ülkeye iniş iznini iptal etti. 

    Kriz çıkaracak son dakika gelişmesi… Hollanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun iniş iznini iptal etti.  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Rotterdam’a gideceğini duyurmuş, Reuters Ajansı’na konuşan Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Ebu-Talep ise Dışişleri Bakanı’nın referandum kampanyası yapmasına izin çıkmadığını açıklamıştı. Belediye Başkanı, Çavuşoğlu’nu Rotterdam’da saygıyla ağırlayacaklarını da belirtmişti.

    YAPTIRIMLARIMIZ ÇOK AĞIR OLUR

    Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, “Eğer Hollanda benim uçuş iznimi iptal ederse, eğer böyle bir şey yaparlarsa, ekonomik ve siyasi bizim Hollanda’ya karşı yaptırımımız çok ağır olur” ifadelerini kullanmıştı.

    Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da Almanya’da yapacağı bir etkinlik iptal edildi. Karara gerekçe olarak Kaya’nın konuşma yapacağı salonun, sadece pazar günleri ve tatil günlerinde kullanım izni olması gösterildi.

    Proje Bilgi Formu

    Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
    Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

      Önceki yazıÖn ödemeli konut satışına düzenleme
      Sonraki yazıKılıçdaroğlu: Devletin kaderi bir kişiye devredilemez
      Yıldıray Gökkaya
      1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

      YORUM YAZIN

      Lütfen yorumunuzu yazın.
      Buraya adınızı yazın