Sezonun ilk kruvaziyer gemisi Bodrum’a yanaştı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum, 2017’nin ilk kruvaziyer gemisini ağırladı. Malta bandıralı Thomson Spirit adlı gemi, bin 710 yolcu ve mürettebatı ile Bodrum Cruise Port’a yanaştı. 215 metre uzunluğundaki lüks yolcu gemisi, bin 72’si İngiliz olmak üzere toplam bin 204 turisti Bodrum’a indirdi. Toplam yolcu kapasitesi bin 254 olan gemide 506 mürettebat hizmet veriyor. Thomson Spirit ile Bodrum’a gelen turistlerin büyük çoğunluğu bireysel şehir turuna çıkarken, bir bölümü ise jeep safari ve tekne turlarına katıldı.

Bodrum Cruise Port Liman Müdürü Gonca Uygun, Thomson Spirit ile başlayan 2017 kruvaziyer sezonunun güzel gelişmelere sahne olması temennilerini dile getirdi. Rodos Limanı’ndan Bodrum’a gelen lüks gemi, 10 güverte, 4 ayrı restoran ve 6 barın yanı sıra 627 yolcu kamarası ile hizmet veriyor. Thomson Spirit, Aghios Nikolaos Limanı’na gitmek üzere akşam saatlerinde Bodrum Cruise Port’dan ayrıldı.
 

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıArap villaları Türk seramiği ile döşenecek
    Sonraki yazıPolatyol’dan çalışanlarına özel film…
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın