Sektördeki hareketlenme artacak

TÜİK tarafından ikinci çeyrek büyüme verileri açıklandı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon, “Bu performans Tüketici Güven Endeksi’nde de karşılığını bulacaktır ve sektördeki hareketlenme artacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon, TÜİK tarafından açıklanan ikinci çeyrek büyüme verileriyle ilgili değerlendirmede bulundu. TÜİK’in açıklamış olduğu büyüme rakamının beklentiler doğrultusunda olmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Varon, “Bu gösterge ekonominin güçlenerek önümüzdeki dönemde daha da iyi olacağına işaret ediyor. Devlet desteklerinin ekonominin canlanmasında ne kadar önemli olduğunun görüldüğü bir periyodu geride bırakıyoruz. Bunun en büyük kanıtlarından biri yüzde 6,8 büyüme oranı ile Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektörü diyebiliriz. Öte yandan KDV avantajı ve KGF gibi desteklerin de sektörümüze ciddi bir enerji getirdiğini söylemek gerekiyor.  Sonuç olarak sektörümüz özelinde gösterilen performans umut verici bir tablo ortaya koyuyor. Dolayısıyla bu performans Tüketici Güven Endeksi’nde de karşılığını bulacaktır ve sektördeki hareketlenme artacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıTürk şirketlerinin projeleri Dubai’de boy gösterdi
    Sonraki yazıÇukurova Balkon 30 Eylül’de teslim!
    Tuğçe Ağırlar
    Emlakrotasi.com.tr Emlak ve Ekonomi Editörü. 1989 Sakarya doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2011 yılında mezun oldu.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın