DKY İnşaat, Satış/Deneyim Merkezi’ni kullanıma açtı

Proje bitmeden evin iç ve dış mekanındaki tüm detaylarının bu merkezde sunulduğunu söyleyen Ali Dumankaya, Deneyim Merkezi’ni DKY On konseptinin prototipi olarak kurduklarını belirtti. Ali Dumankaya, “Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre içinde 3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” dedi.

Satış/Deneyim Merkezi'ni sürekli yaşayan bir etkinlik alanı olarak tasarladıklarını belirten Dumankaya “Yeniliklerimizi, projelerimizde hayata geçirmeden önce kullanıcılarla burada paylaşarak, katılımcı bir yaklaşımla projelerimizi geliştirmek istiyoruz. Biz yaptık oldu demek yerine birlikte geliştirmek istiyoruz. Yaşam alanlarına ilişkin talepleri ve hayalleri dinleyip, denemelerle doğruları keşfetme şansını yakalayacağız. Burada gerçekleştireceğimiz ve Club On adını verdiğimiz etkinlikler kapsamında, 3D printer atölyesinden, kahvenin Anadolu’daki yolculuğuna kadar bir çok konuda yıl boyu etkinlikler olacak. Elde ettiğimiz deneyim ve birikimlerimizi ise, yeni projelerimizde uygulama fırsatı bulacağız.” açıklamasını yaptı.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıKonutta yüzde 15 devlet katkısı geliyor
    Sonraki yazıİzmir konut satışlarında İstanbul’u geçti
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın