Sur Yapı İlkbahar sakinlerine bisiklet hediye ediyor

Sur Yapı tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen İlkbahar, yeşil alanlarıyla sakinlerine huzur dolu bir hayata vadediyor. Sur Yapı'nın 11 bin metrekarelik yeşil alana ayrılmış bölümü içerisinde göletler, pergola altı dinlenme alanları, çınar altı dinlenme bölümleri, su kenarı yürüyüş yolları, sauna, yüzme havuzu, kafe, açık ve kapalı spor alanları yer alıyor.

Lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı sunulan projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde ek olarak yüzde 10 indirim sunuluyor. Kampanya kapsamında ayrıca dubleks dairelere özel 60, diğer dairelerde ise 48 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor. İlkbahar’ın tadı bisikletsiz çıkmaz diyen Sur Yapı, kampanya kapsamında ev alan sakinlerine ve çocuklarına bisiklet hediye ediyor.

TEM otoyolunun yanı başında 

Ataşehir’e 10 dakika mesafede yer alan İlkbahar, aynı zamanda yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında bulunuyor. Sur Yapı İlkbahar’a komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor. Metro hattına kolayca ulaşımın sağlanabildiği proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıÖdemiş’te inşa edilecek TOKİ evleri için başvuru süreci başladı
    Sonraki yazıBakırköy City metrekaresi 12 bin TL’den satışa sunuldu
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın