Terrace Mix’ten ev alanlar araba sahibi oluyor

İnanlar İnşaat imzasıyla Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Terrace Mix'ten daire sahibi olanlar son model bir Renault Clio Joy 1.2 benzinli otomobilin sahibi oluyor. İnanlar'ın 51. yılına özel olarak düzenlediği kampanyasından 2+1 veya 3+1 daire satın alanlar faydalanabiliyor. 

Geçtiğimiz yıl yaşamın başladığı Terrace Mix'te 1+0’dan 3+1’e değişen seçeneklerle 5 blokta 945 daire yer alıyor. Terrace Mix projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise 34 metrekareden 230 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.

Metrobüs ve yakın çevreye ücretsiz servis aracı hizmetinin sunulduğu projenin sosyal donatı alanları arasında; açık-kapalı havuzlar, hemen her günlük ihtiyaca cevap verecek geniş çarşı, fitness center, sauna, Türk hamamı ve yürüyüş yolları yer alıyor. Kolay ulaşılabilirliği ile dikkat çeken Terrace Mix, Tem ve E-5’e 3 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıPark Dedeman Elazığ kapılarını açtı
    Sonraki yazıTOKİ Çeşme projesinde kura zamanı belli oldu
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın