AC Yapı nereleri dönüştürecek?

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, 2016’nın yeni projelere adım atacakları bir yıl olacağını, bu nedenle tamamen işe odaklandıkları bir yıl geçirmeyi planladıklarını söyledi. Coşkun “Kentsel dönüşüm ile ilgili yatırımlarımız da mevcut” dedi. Şirket olarak bu yıla yönelik en büyük beklentilerinin ekonomik anlamda istikrarın kesintisiz olarak devam etmesi olduğunu ifade eden Coşkun, büyüme ve yeni proje planlarını bu beklenti ve inanç üzerine inşa ettiklerini söyledi.
 
Moment İstanbul Erken Teslim Ediliyor
 
AC Yapı, üçüncü projesi Moment İstanbul’u erken teslim etmeyi planlıyor. 731 daireli projenin Mart 2017 tarihinde teslim edilmesi taahhüt edilmesine rağmen şirket cephesinde hesaplar bu yıl teslim edilmesi yönünde yapılıyor.
 
Moment İstanbul, iki kule olarak inşa ediliyor. Soğanlık Metro İstasyonu’nun yanı başında, İstanbul Adalet Sarayı’na 2, Kartal sahil şeridine yaklaşık 5 dakikalık mesafesiyle lokasyon avantajına sahip bulunuyor. Yatırım değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan projede, tipleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen, fiyatları 359 bin TL’den başlayan konutlar bulunuyor. Ayrıca müşterilere opsiyonel olarak akıllı ev sistemi de sunuluyor.
 .

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıSeba Gacemer Queen Bomonti röportajı
    Sonraki yazıSeba Gacemer Queen Bomonti röportajı
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın