Özel Sektörün en büyük dönüşüm projesinde temel atılıyor

Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma kullanımlı proje, çevreci yaklaşımı ile de fark oluşturmayı amaçlıyor. Projenin tamamı kentsel alanlar için geliştirilmiş ‘Leed Neighborhood Development’ (Mahalle Gelişimi), 3 ofis ve otel bloğu için ise ‘Leed Green Building’ sertikası için değerlendirmeye alındı. Proje, Leed Neighborhood Development ile Dünya’da ve Türkiye’de bu sertifikaya sahip ilk projelerden biri olacak. Ulaşım açısından da merkezi konumda yer alan “Piyalepaşa İstanbul”, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Ayrıca, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına sadece birkaç dakika içinde ulaşım imkanı sunacak.  

Polat güvencesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla yükselen Piyalepaşa İstanbul, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyor. Projenin tasarımı ödüllü mimar Murat Kader'e ait.  Konutların metrekare fiyatının 8 bin 500, rezidansların 10 bin 500 TL seviyesinden başladığı projede 190 rezidans, 760 konut bulunacak.

Piyalepaşa İstanbul'un konut alanı 107 bin metrekare, ofis alanı 50 bin metrekare, otel alanı 34 bin metrekare, alışveriş alanı ise 31 bin metrekare olarak belirlendi.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıFutbolcu almakla gayrimenkul almanın mantığı aynı
    Sonraki yazıBabacan Premium’un reklam yüzleri Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir, Esenyurt’taki projenin yeni kampanyasını tanıttı
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın