140 bin liraya ev!

Yalova'da Dreamland, Mia Thermal, Beytepe Konakları, Beytepe Plus ve Çınarcık'ta Beyttürk Orman isimli projeleriyle bölgenin önemli inşaat şirketlerinden biri olan Beyttürk İnşaat, Beyttürk Orman’da yüzde 25 peşinatla, 2 bin 500 TL aylık taksitlerle, 140 bin TL'den başlayan daire fiyatları ile yerli ve yabancı yatırımcıyı konut sahibi yapıyor. Beyttürk İnşaat, özellikle Orhangazi Köprüsü’nün açılışı ile prim getiri katsayısı Türkiye ortalamasının üzerine çıkan Bursa Orhangazi’deki yeni projesinin yatırımcı bilgilendirmelerini de CNR Expo Emlak Fuarı’nda gerçekleştirdi. 
 
Beyttürk İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “Gayrimenkul sektörünün 400’e yakın öncü projesinin sergileneceği fuarda kampanyalarımızı ve projelerimizi yatırımcılarla buluşturduk. Türkiye’nin dev ulaşım ve altyapı yatırımları ile birlikte, hızla gelişen bölgelerin başında gelen Bursa Orhangazi’de yepyeni bir yaşam alanı kuracağız. Nisan 2017 tarihinde lansmanını yapacağımız   Marmara Bölgesi’nin en büyük projesi yatırımcının yeni gözdesi olacak” dedi.
 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıBaşakşehir’in en büyük projesine yoğun ilgi
    Sonraki yazıOfton İnşaat CNR Emlak Fuarı’nda satışta
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın