ERA dünya firmalarıyla Antalya’da…

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuara başta Kuveyt, Yemen, İngiltere, Irak ve İran olmak üzere dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ve yatırımcının katılımı bekleniyor. Yiyecek içecek sektöründen gayrimenkul sektörüne, eğitim sektöründen derneklere kadar uzanan geniş bir yelpazede katılımcı kurumun bulunduğu fuarda, firmalar  hazırladıkları fırsatları sunma şansı yakalayacak.

Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan ‘Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’ 18-21 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.  ERA Gayirmenkul fuarda,  firma ziyaretçilerini 2’nci salon A04 no’lu standında ağırlayacak. Fuara katılımın yanı sıra ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Geliştirme Direktörü Kadir Tümen de Antalya’da ‘Bölgende Tek Ol’ isimli bir seminer verecek. 19 Mayıs Cuma günü düzenlenecek olan seminer 13:00-18:00 saatleri arasında ERA Koza Gayrimenkul’de gerçekleştirilecek. Seminere isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek. 
 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıBabacan Holding o fuarın ana sponsoru!
    Sonraki yazıNef Basın Ekspres’te ön talep zamanı!
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın