Dekon Suadiye Ametist’te 60 aya sıfır faiz dönemi!

Dekon İnşaat’ın Suadiye’de inşa ettiği, Dekon Suadiye Ametist’ten daire sahibi olmak isteyenler; İş Bankası’ndan 60 aya sıfır, 120 aya 0.60 faiz oranıyla kredi kullanabilecek. Üç blok ve 152 daireden oluşan proje Ağustos’ta teslim edilecek.

Bağdat Caddesi’nde yükselen Dekon Suadiye Ametist’ten, büyüklükleri 90 m2 ile 275 m2 arasında değişen son 15 daireden birini satın almak isteyenler, artık İş Bankası’ndan kredi kullanabilecek. İş Bankası, Dekon Suadiye Ametist taliplerine, 60 aya sıfır, 120 aya 0.60 faiz oranıyla kredi kullandıracak.

Deniz manzarasının yanı sıra, açık yüzme havuzu, spor salonu, kafesi, zen bahçesi, çocuk oyun odası ve parkı, çok amaçlı spor alanları, iki katlı kapalı otoparkı, 24 saat güvenliği, sanat galerisi ve toplantı salonuyla daire sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunan Dekon Suadiye Ametist, site projesi olması nedeniyle sakinlerine bir çok sosyal imkanı bir arada sunuyor. İlk etabı tamamlanan Dekon Suadiye Ametist’in ikinci etabı Ağustos 2017’de tapularıyla birlikte teslim edilecek.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıAtaköy Marina Park Residence 99’da ön talep dönemi başladı
    Sonraki yazıCanon’dan inşaat sektörüne 2 yeni hizmet…
    Tuğçe Ağırlar
    Emlakrotasi.com.tr Emlak ve Ekonomi Editörü. 1989 Sakarya doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2011 yılında mezun oldu.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın