Texas’ta şok! Kilise otobüsü kamyonete çarptı: 12 ölü

ABD'de kilise otobüsü kamyonete çarptı.

Texas’ta kilise otobüsü kamyonete çarptı. ABD’nin Texas eyaletine Uvalde bölgesinde bir kilise otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu 12 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

Texas’ta Uvalde bölgesinde bir kilise otobüsü ile kamyonetin çarpıştı. Facia gibi kazada 12 kişi öldü, 3 kişide yaralandı. Çoğunluğunu yaşlıların oluşturduğu küçük otobüs yolcularının kilisede dua ettikten sonra evlerine dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Büyük oranda yaşlıların bulunduğu minibüsteki yolcuların, kilisede dua ettikten sonra evlerine dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Bölgeye giden Rick Ballesteros adlı bir sürücü, CNN’e bağlı KABB televizyonuna yaptığı açıklamada, “Gerçekten tüyler ürperten bir olay mahalli” ifadesini kullandı.
Kamu Güvenliği Departmanı’ndan Orlando Moreno, minibüs sürücüsü dahil 12 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini söyledi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Moreno, üç yaralının ise hava ambulansıyla San Antonio’daki hastanelere kaldırıldığını belirtti.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıIvanka Trump artık resmen ABD Başkan Danışmanı!
    Sonraki yazıTrump’ın ikinci vize yasağı süresiz olarak durduruldu
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın