Emlak Konut Vadi Evleri uygun ödeme koşullarıyla satışta

İstanbul Bahçekent’te müstakil bir yaşam sunan Emlak Konut Vadi Evleri, 120 ay vade ve 0,99 vade farkı imkanlarıyla satışa çıktı.

Emlak Konut GYO güvencesiyle Başakşehir Bahçekent’te hayata geçirilen Emlak Konut Vadi Evleri, bahçe avantajı ile özlem duyulan doğa yaşamını sunuyor.

Proje, yanı başındaki Hoşdere Milllet Bahçesi’nin doğası ve sunduğu ulaşım kolaylığıyla sakinlerinin  yaşam kalitesini yükseltecek. Projede, kişiye özel bahçeler ile huzurlu bir yaşam amaçlanıyor. Villa ve daire konseptli evleriyle konforlu bir yaşam vadeden Emlak Konut Vadi Evleri’nde 3+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçenekleri mevcut.

Merkezi konum

Hastane, üniversite gibi ihtiyaçlara cevap veren, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Hoşdere Millet Bahçesi ve alışveriş merkezlerine yakın konumuyla dikkat çeken proje; yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, otopark gibi donatılara sahip.

24 saat güvenliğin sağlanacağı Emlak Konut Vadi Evleri 120 ay vade imkânına sahip 2021 kampanyası ile satışa sunuldu. 0.99 faiz oranı gibi uygun koşullarda satışa sunulan proje alıcılarını bekliyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıElektronik Kimlik Doğrulama Sistemi ile tapuda sahteciliğe son
    Sonraki yazıDoğal yaşamın adresi KÖY’de yeni kampanya!
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.