Selenium Ataköy’de son daireler 839 bin liradan

Son 30 dairenin satışlarına devam edilen Selenium Ataköy’de fiyatlar 839 bin liradan başlıyor. Selenium Ataköy’de, 13 ay sonra yaşam başlayacak.

Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul’un kalbinde inşa edilen Selenium Ataköy’de satışlar hızla devam ediyor. 13 ay sonra yatırımcılarının yeni yaşamlarına ev sahipliği yapacak olan Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor. Her bir rezidansın kendine ait balkonunun bulunduğu, panaromik manzaranın yanı sıra, şehrin kalbine olan yakınlığı ile lokasyon açısından da avantajlar sunan Selenium Ataköy’de fiyatlar 839 bin liradan başlıyor. Projeden peşin alımlarda yüzde 5 indirimle ya da yüzde 25 peşin kalanı 12 ay vade farksız taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

İç mimarisiyle görkemli bir sadelik sunuyor

Rezidanslarında konfor ve zarafeti birleştiren Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımıyla panoramik bir manzara ve geniş balkonlar imkanı sunarak ferah bir yaşamın kapılarını açıyor. Selenium Ataköy, konsept iç mimarisi ve elit dekorasyonuyla da denizle doğa arasında görkemli ama sade bir yaşam imkanı sağlıyor.

selenium-atakoy

Sağlıklı yaşamın adresi

Sosyal olanakları kapsamında cep sinemasından toplantı odalarına, kütüphaneden kuru temizlemeye, çocuklar için oyun bahçesinden daireler için düşünülen depo alanlarına kadar farklı ihtiyaçlara cevap verebilen Selenium Ataköy, aynı zamanda sağlıklı bir yaşamın da anahtarını sunuyor.

Selenium Ataköy sakinleri, yaz aylarında güneşlenme terasında güneşin tadını çıkarıp yüzme havuzunda serinleyebilecek, çok amaçlı spor sahalarında tatlı rekabetler yaşayıp squash, pilates veya yoga yapabilecekleri fitness salonunda ise zindelik kazanacaklar. SPA & Sağlık Merkezi’nin de yer alacağı Selenium Ataköy, bisiklet parkuru ve yürüyüş pisti ile sakinlerine adeta doğal hayatı yaşatmayı hedefliyor.

www.seleniumatakoy.com
0212 661 01 16

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıLokum Rezidans’ta yüzde 15 indirimle 185 bin liradan
    Sonraki yazıVenara’da yüzde 5 peşinatla 210 bin liraya 2+1 daireler
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın