Narlıdere’de bulut ve ormanı buluşturan proje


Daha önce Mavi Su Evleri ve Asma Bahçeler’i yapan Tanyer İnşaat, ormana bitişik 20 bin metrekare arazide gerçekleştireceği Bulut Orman Evleri projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde konutlar üretecek.

Doğayla iç içe bir yaşam sunma hedefindeki proje, hem orman hem de körfez manzaralı olarak sunuluyor.
Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi.

Tanyer, “Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde Körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Bulut Orman Evleri, kent merkezine yakın bir konumda yer alıyor. Otoban çıkışına 7 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, havaalanına 20 dakika, alışveriş merkezlerine 10 dakika, 9 Eylül Üniversitesine 10 dakika yakınlıkta bulunan proje, sosyal donatı anlamında da birçok olanağı beraberinde sunuyor. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Münir Tanyer, “Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek" dedi.

Tanyer sözlerini şöyle sürdürdü: "Hayatlarımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz evlerimizde farkında olmadan hava ve gürültü kirliliğine maruz kalıyoruz. Bu durum da, insan psikolojisi ve biyolojisinde hasarlara yol açıyor. BulutOrman Evleri, bu anlamda temiz havaya sahip ve gürültüden uzak konumda."

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıMobilyacı Hafele gayrimenkul işine giriyor
    Sonraki yazıEk Pa İnşaat’dan 687 daireden oluşan proje
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın