Başaran Holding’ten Kadıköy’e Proje


Daha önce sahibi oldukları Trabzon ve Bodrum'daki Ramada otellerinin inşaatını yapan Başaran Yatırım Holding'in gayrimenkul alanındaki ilk projesi olan Mina Towers, Kadıköy'de yükseliyor. Bir hafta içinde yüzde 10 satış oranını yakalayan proje, Mimar Eren Talu imzasını taşıyor. 

Örnek Daireler Ziyarete Açıldı

Projenin satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri Berü Başaran – Artebel Design tarafından tasarlanıp uygulandı. 55 m2 ile 300 m2 aralığında tasarlanmış yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari alandan meydana gelen proje, Mandıra Caddesi'nde 26 bin metrekarelik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor. Projede 1+0 ile 5,5 +1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen daire tipleri yer alıyor. 

Kadıköy'de 2 proje daha yapacak

Projenin marka yüzü Yolanthe Sneijder Cabau oldu. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul satış ofislerinden biri olma özelliğine sahip Mina Towers satış ofisinde gerçekleştirilen basm toplantısında Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran "Aktif olduğumuz tüm sektörlerde yarattığımız marka değerini gayrimenkul alanına da taşıma hedefiyle ilk konut projemizi hayata geçirdik. Mina Towers'ı hem konut beklentilerini hem de sosyal ihtiyaçları karşüayacak bir konseptle tasarladık. Doğru lokasyonda, kaliteli bir yaşam hayali olanların bu beklentilerine cevap verecek Mina Towers ile Fikirtepe'deki iddiamızı ortaya koyacağız. Bu bölge, bizim uzun vadeli projeler geliştirip kalıcı bir marka olarak yer alacağımız değerli bir lokasyon. Mina Towers'tan sonra 2 yü içinde 2 projemiz daha bölgede aktif olarak yer alacak" yorumunda bulundu. 

Yaşamı kolaylaştırmak için tasarlandı

Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, hava alanlarına, Göztepe D100 karayolu üzerinden Avrupa Yakası'na ulaşacak Avrasya Tüneli ve Bağdat Caddesi'ne kolay ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers, zamanı verimli şekilde kullanmayı sağlıyor. Yaşamın, bu yaklaşımla ele alındığı projede, çarşı alanında mağazaların yanı sıra, cafe & restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor. 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıBalance Güneşli’den büyük hamle
    Sonraki yazıSeba İnşaat Sarıyer’e Döndü
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın