Sultangazi’ye 885 milyonluk yeni yatırım

Gül Proje ve Nata Holding ortaklığında Sultangazi’de yükselen Tempoint projesinin lansmanı yapıldı. Metrekare fiyatlarının lansmana özel 4 bin 100 liradan başladığı proje, 885 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirildi.  Mart ayında ön satışa çıkan projenin yaklaşık 2 ay içerisinde yüzde 20’si satıldı. Projeden ev sahibi olmak isteyen yatırımcılara 36 ay 0 faiz imkanı ile birlikte, 120 aya kadar vade imkanı sunuldu.  KDV’nin yüzde 1 olduğu projede, nakit ödemeler ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 indirim yapılabiliyor.

Teslimler 2019 Haziran’da

75 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje; 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan oluşuyor. Projede 1+0 daireler 55 ila 60 metrekare, 1+1'ler 71 metrekare, 2+1'ler 115 metrekare, 3+1'ler 169 metrekare, 4+1'ler 190 ila 202 metrekare büyüklükte tasarlanacak. Ocak ayında başlayan Tempoint, 2019 yılının ikinci yarısında teslim edilecek. Tem otoyolu Gaziosmanpaşa – Alibeyköy çıkışında inşa edilen proje, Maslak’a  5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

“Kaçırılmayacak fırsat”

Projeyle ilgili konuşan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Sultangazi bölgesinin hızla geliştiğine dikkat çekerek, “Sultangazi bulunduğu bölge nedeniyle İstanbul’un adeta kalbinde yer alıyor. Projemizde uygun bir fiyat ile satışa çıktık. Yatırımcılar ve ev sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz” diye konuştu.

“Sektörün önü açıldı”

Referandumun ardından gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketliliğe dikkat çeken Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gül ise “Hükümetin gayrimenkul sektörüne verdiği destekler, hem yatırımcılar hem de sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı. 16 Nisan öncesi askıya alınan yatırımlar bir bir hayata geçiyor. Sektörün önü açıldı” dedi.

Aile yaşamına uygun

Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Tempoint’te ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Aile konseptine uygun olarak dizayn edilen projede; geleneksel yaşam tarzına uygun tasarımlar yer alıyor. Yüzde 60’ı yeşil alandan oluşan projede peyzaj, gelişkin bitki formlarından oluşuyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, fitness, spor sahası, sauna, hamam, kafeterya ve restoran bulunuyor. Projenin içinde 270 adet mağazanın yer alacağı bir de AVM yer alıyor.
 
 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıOYAK’tan üyelerine 4,1 milyar TL nema!
    Sonraki yazıTempoint Basın Toplantısı
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın