Bakan Soylu: Gereken cevabı sandıkta vereceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Şiddetle değil, demokrasiyle ve bu milletin gücüyle gereken cevabı sandıkta vereceğiz” dedi.

16 Nisan’da yapılacak olan referandumla ilgili toplantı ve miting yapmak için Samsun’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhtarlarla yaptığı buluşmanın ardından İlkadım Belediyesi önünde işçiler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mini bir miting havasında geçen buluşmada Bakan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti’li vekiller ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok eşlik etti. Otobüsten halkı selamlayan Bakan, kendisini görmeye gelen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Belediye personeliyle çay sohbeti

“Sayın Bakanım Çaya Bekliyoruz” pankartıyla İçişleri Bakanı’nı karşılayan İlkadım Belediyesi personeli, demledikleri çayı kendisine ikram ettiler. Halka selamlama konuşması yapan Bakan, “Şiddetle değil demokrasiyle, oyla ve bu milletin gücüyle beraber gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını sizlere getirdim. Köprüleri, viyadükleri, bölünmüş yolları, tünelleri ve havalimanlarını bu ülkeye kazandıran Başbakanımızın da selamlarını getirdik. Sizden geleceğe güç, geleceğe kuvvet, oyunlara karşı takat almak istiyoruz. 16 Nisan’da sandıkları patlatmaya hazır mısınız? 16 Nisan’da yeni bir tarih yazmaya hazır mısınız. Bize verdiğiniz emanete helal getirmeyeceğiz” diye konuştu.  Halkla buluşmanın ardından Bakan Soylu ve beraberindeki heyet Bafra ilçesine gitti.

 

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıHEP İstanbul’da avantajlı fırsatlar
    Sonraki yazıKaygınız uzun sürüyorsa…
    Tuğçe Ağırlar
    Emlakrotasi.com.tr Emlak ve Ekonomi Editörü. 1989 Sakarya doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2011 yılında mezun oldu.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın