9. GAYRİMENKULDE LİDERLER ZİRVESİ 9 ARALIK’DA ONLİNE OLARAK DÜZENLENECEK!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” nin bu yıl 9. kez düzenlenecek. Zoom dan online olacak zirve ayrıca youtube dan da canlı olarak izlenebilecek.

2020 Mart ayı ortasında yaşanan covid-19 pandemi krizi ve ekonomik dalgalanmalar ile birlikte, çok sayıda sektörel girdi sağlayan kişi ve kurumları da olumsuz etkileyen havanın dağıtılmasını sağlamak amacıyla, bu yıl zirvenin 9. su 9 Aralık Perşembe günü online olarak düzenlenecek ve ana teması “Gayrimenkul Sektöründe Teknolojinin Kullanımı ve Çevresel Sürdürülebilirlik” olacak.

Özellikle zirve de gayrimenkul sektöründe pandemi sonrası yapılması gereken teknolojik inovasyonlar ve çevresel sürdürülebilirlik konuları ele alınarak sektörün ihtiyacı olan motivasyon ve enerjiyi yeniden toplamayı amaçlayan “9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesine”, gayrimenkul ve inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, bankacılık, gayrimenkul danışmanlığı sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı ve katılımcı olacak ve her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün liderlerini online olarak bir araya getirecek.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıArtık Ormana bitişik parselde yapı inşa edilemeyecek!
    Sonraki yazıEge Yapı, Ispartakule’deki Yeni Projesi için Ön Talep Topluyor