Evet Platformu’nun İstanbul Buluşması için onbinler Yenikapı’ya aktı

İstanbul Buluşması… “Evet Platformu”nca Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım konuşma yapacak
Sanatçılar şarkı ve şiir seslendirecek.
 

“Evet Platformu” tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen “İstanbul Buluşması”nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım birer konuşma yapacak. 

“Evet Platformu” tarafından Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı “İstanbul Buluşması” için vatandaşlar, Silivri’den vapur ve otobüslerle yola çıktı.

“Aşkımız memleket, millet için evet” sloganıyla düzenlenen buluşma için vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Anadolu ve Avrupa yakasından otobüs, Marmaray, metrobüs, metro ve deniz yoluyla Yenikapı Etkinlik Alanı’na geldi. Alan, ellerinde Türk bayrakları ve “evet” yazılı flamalar taşıyan vatandaşlarla dolmaya başladı.

“Evet Platformu” tarafından Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı “İstanbul Buluşması” için vatandaşlar, Silivri’den vapur ve otobüslerle yola çıktı.

Buluşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım birer konuşma yapacak. Ayrıca sanatçı Uğur Işılak “Evet diyoruz”, Hanefi Söztutan “Demokrasi Marşı”, Arif Nazım “Ayağa kalk İstanbul”, “Evet diyeceğiz”, Ceyhun Çelik “Tabii ki evet” ve Eşref Ziya Terzi “Karanlık bizi sevmiyor” adlı şarkı ve şiirleri seslendirecek.

“Evet Platformu” tarafından Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı “İstanbul Buluşması” için vatandaşların alana girişleri devam ediyor.

MİTİNG ALANINDAN NOTLAR

“Aşkımız memleket, millet için evet” sloganıyla düzenlenen buluşma için İstanbul’un farklı ilçelerinden metro, Marmaray, vapur ve otobüslerle yola çıkan vatandaşlar Yenikapı Meydanı’na gelmeye başladı.

Kendilerine ayrılan 100’den fazla arama noktasından geçerek meydana giriş yapan vatandaşlara alanda, Türk bayrakları ve “evet” yazılı flamalar dağıtılıyor.

Ayrıca meydanın farklı yerlerine, vatandaşın istifade etmesi için paletlerle tonlarca su bırakıldı.

Meydanın birçok yerine ise Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın dev posterleri asıldı.

Konuşmalar için hazırlanan 16 metre yükseliğe 95 metre uzunluğa sahip platforma da 100 metrekarelik dev ekranlar yerleştirildi.

Yerli ve yabancı basın mensupları için oluşturulan tribünün arkasında hazırlanan bölüme ise 15 Temmuz şehitlerinin isimleri yazıldı.

Vatandaşların etkinliği rahatlıkla takip etmeleri için meydanın farklı yerlerine onlarca ses kulesi ve ekran yerleştirildi.

Bu arada, mitingin yapılacağı alan ve çevresinde satılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresinin bulunduğu atkı, şapka, maske ve bantlara da katılımcılar ilgi gösteriyor.

Miting alanında, çadır hastane, sağlık noktası, mescit, mobil tuvalet ve şadırvan ile su dağıtım noktaları yer alıyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazıİdlib’ten gelen görüntüler rejim ve Rusya’yı yalanlıyor
    Sonraki yazıYenikapı’da Evet mitingi
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.

    YORUM YAZIN

    Lütfen yorumunuzu yazın.
    Buraya adınızı yazın