OYAK Göksupark’ta yaşam başladı

OYAK İnşaat tarafından Ankara Eryaman’da tamamlanan 1.876 konutluk Göksupark’ta yaşam başladı.

Göksupark

Ankara Eryaman’da yapılan OYAK Göksupark Konutları, pandemi sürecine rağmen OYAK İnşaat güvencesiyle 32 ayda tamamlanarak taahhüt edilen tarihte sahiplerine teslim edilmeye başladı. Öncelikle OYAK üyelerinin konut ihtiyaçlarının karşılanması için uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla hayata geçirilen proje, 1+1’den 4+1’e kadar farklı kat planlarına sahip 1.876 konuttan oluşuyor.

Oyak Göksupark

Doğanın içinde bir yaşam

OYAK Göksupark, 38 bin metrekareyi aşkın peyzaj alanı, doğa içinde yaşamın konforu ve mimari incelikleri ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Ankara’da modern yaşamın tabiatın renkleriyle harmanlandığı OYAK Göksupark, yeşil ile maviyi buluşturan gözde yaşam alanı Göksu Parkı’nın hemen yanı başında yeni başlangıçlara ev sahipliği yapıyor. Otobüs ve metro duraklarının yanı sıra eğitim kurumlarına, hastaneye, alışveriş merkezine yakınlık avantajı da bulunan proje, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun ve etkinlik alanları ile dikkat çekiyor.

Proje Bilgi Formu

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ister misiniz?
Formu doldurun, mesajınızı proje sahibine iletelim.

    Önceki yazı“İlk 6 ay ipotekli konut satışı yüzde 220 arttı”
    Sonraki yazıBüyükçekmece’de yeni bir karma proje hayata geçiyor
    Yıldıray Gökkaya
    1975 İzmit doğumlu, 1996 İstanbul Üniversitesi mezunu, emlakrotasi.com.tr'nin kurucusu ve yayın yönetmeni. YeniBirlik Gazetesi Ekonomi ve Emlak Editörü.